el pou de Tallulah - el viatge de l'aigua (2023/24)


EL POU DE TALLULAH

Projecte educatiu multidisciplinar

La gestió sostenible de l’aigua és un dels desafiaments més grans per a la humanitat. Tot i que és el recurs més abundant del planeta, no és il·limitat: només el 3% de l’aigua és dolça, i d’aquesta, únicament l’1% està disponible per al consum.

El creixement de la població, les dificultats d’abastiment, el consum intensiu, el canvi climàtic o la contaminació, són factors que es conjuguen a molts llocs del món convertint l’aigua en un element estratègic per al benestar o per al desenvolupament.


En aquest context, EL POU DE TALLULAH és un recorregut transversal a través de diferents escenaris que tenen l’aigua com a protagonista - de vegades present, de vegades absent -, amb l’objectiu d’aportar elements per a la reflexió que contribueixin a la construcció d’un món socialment més just, i ambientalment més sostenible, d'acord amb els postulats de l'Agenda 2030 de la ONU.


EL POU DE TALLULAH consta d'un web (www.elpoudetallulah.cat) i d'un llibre en format digital com a material de divulgació i de treball. La presentació digital es complementa amb una exposició de visita presencial que s’ofereix a escoles, centres socials i altres equipaments que hi estiguin interessats. El material forma part del catàleg de recursos pedagògics del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya.




IMATGES: Oriol Albaigés

TEXTOS: Blauhaus Audiovisual


 

Amb la col·laboració de:


     


Potser t'agraden aquestes entrades