des del balcó de la memòria (2024)


Des del balcó de la memòria


Any: 2024


Gènere: Literatura


Producte: Col·laboració en la maquetació i l'edició de l'obra Des del balcó de la memòria, publicada per l'editorial Claret


Sinopsi: Des del balcó de la memòria és un recull d’imatges i textos inspirats en la gent que qualsevol viatger coneix viatjant, en paisatges que el colpeixen o en moments singulars que té l’ocasió de viure, i que s’entreteixeixen al voltant de les tres dimensions que configuren l’espai de relació de la persona: amb ella mateixa, amb els altres i amb allò que hi ha més enllà del món comprensible. Cadascú estableix els seus propis criteris per assolir un cert grau de plenitud en aquestes tres dimensions, però tot i les aparents diferències, els éssers humans en compartim l’essència. És per això que, sovint, és a través de les vivències, dels pensaments o dels sentiments dels altres que som capaços de conèixer-nos a nosaltres mateixos més i millor. 


L'autor: Oriol Albaigés Blasi és llicenciat en biologia, i ha fet estudis d’economia i de comunicació audiovisual. Tastaolletes per vocació, ha dut a terme una llarga activitat de producció audiovisual en els camps de les arts plàstiques, les ciències socials, la recerca científica i el medi ambient. Ha realitzat viatges per tot el món, combinant els interessos socials i culturals amb la seva afició per la fotografia. És un dels fundador de Blauhaus Audiovisual.


Accés a la botiga >>










Potser t'agraden aquestes entrades